-
vypeckované datle
Alternativa: -
kokos
Alternativa: -
kakaová hmota
Alternativa: -
vypeckované třešně
Alternativa: -
rýžový protein
Alternativa: -
chia semínka
Alternativa: lněné semínko -
konopná semínka
Alternativa: -
ořechy
Alternativa:
Ingredience:
alternativy -
kde koupit -
kde koupit -
Postup:
Vypeckované datle si předem na půl hodiny namočíme, aby změkly a šly lépe rozmixovat. Poté si vezmeme silnější mixér a k datlím přidáme různé ingredience podle chuti. Pokud je směs dostatečně tuhá, můžeme hned podávat, jinak naplníme formičky a dáme ztuhnout do lednice.
Na obrázku varianty:
- datle/třešně/kakaová hmota
- datle/pistácie/kokos
- datle/pistácie/rýžový protein
- datle/konopná semínka/chia semínka
- datle/kokos/kakaová hmota
Náš tip: Pokud Vám jdou datle špatně rozmixovat, přidejte k nim pár lžiček vody, ve které se louhovaly. Myslete však na to, že čím více lžiček, tím tekutější hmota.