Třešňová bublanina

Třešňová bublanina se hodí jak ke svačince, tak ke snídani.

30. 06. 2019

Třešňová bublanina

    Ingredience:
    alternativy -
    kde koupit -    

  • vypeckované třešně   množství záleží na Vás
  • 400ml mléka  
  • 2 vejce  
  • 120ml oleje   můžete použít i kokosový
  • 40g medu  
  • 400g celozrnné špaldové mouky  
  • 2 lžičky prášku do pečiva  
  • 2 lžíce bílého jogurtu  

Postup:

V míse smícháme mléko, vejce, olej a med. Přidáme celozrnnou mouku, prášek do pečiva a pečlivě promícháme. Těsto nalijeme do pečící formy vystlané pečícím papírem. Narvch naklademe vypeckované třešně.

Bublaninu pečeme 35-45 minut, při 180°C.

Náš tip: Hotovou bublaninu můžete pokapat datlovým sirupem či posypat kokosem.

 

Přihlašte se k odběru našich sezónních tipů na které by jste neměli zapomínat!

Pravidelně Vám budeme posílat sezónní informace ze světa zdraví, zdravého životního stylu a zdravé stravy.

E-mail příjde tak jednou za měsíc. Tak šup, hoďte tam e-mail, ať o nic nepříjdete! :)